Een aanpak van a tot z

Persoonlijke begeleiding

Bouwen of verbouwen wordt steeds complexer.
Als bouwheer kan je wel eens het noorden verliezen.

Wij zijn uw aanspreekpunt waarbij u met al uw vragen terecht kan. U kan rekenen op een persoonlijke aanpak zonder poespas.

Wij werken met een duidelijke gefaseerde aanpak. Door u in elke fase  te betrekken, maken we van uw woning uw thuis, volledig afgestemd op uw persoonlijke behoeften en klaar voor toekomst.

Hoe gaan we te werk?

Elke ontmoeting is het begin van iets nieuws.
We luisteren aandachtig naar uw persoonlijke wensen, uw smaak en uw levenstijl.
We lichten toe hoe we te werk gaan en wat u van ons mag verwachten. U krijgt een beeld van wat mogelijk is binnen uw wensen en budget.
Hebben we een klik? Dan ontwerpen we met veel enthousiasme uw droomproject.

We noteren uw persoonlijke voorkeuren.
U vertelt ons welke stijl u bevalt.
Uw wensen gieten wij in 2D-en 3D-voorstellen.

In onze volgende ontmoeting wordt dit uitgebreid toegelicht.

U heeft meteen een duidelijk beeld van uw toekomstige woonst.

De eerste schets evolueert naar een plan.

We passen de plannen aan tot u helemaal tevreden bent over het resultaat.

We houden rekening met de interne beleving, structurele logica, energiezuinigheid en houden uw persoonlijk budget in het oog.

Opnieuw wordt elk detail besproken en geeft u opmerkingen.
We stoppen pas als indeling, stijl én budget 100% naar wens zijn.

Wij doen al het nodige in functie van vergunningsaanvragen en de daarbijgaande administratieve verplichtingen. U volgt alles intussen digitaal op. Geen zorgen voor u: uw digitale handtekening volstaat.

Wij brengen u op de hoogte van zodra de vergunning wordt verleend.

Intussen helpen we u graag bij uw zoektocht naar de partners in het bouwproces.
U kan werken met eigen aannemers of door de ons aanbevolen aannemers. We controleren en vergelijken de ingediende offertes.

Wij waken over de kwaliteit van de uitvoering door regelmatige werfcontroles in functie van de complexiteit van de gebruikte materialen.

Wij hechten veel belang aan persoonlijk contact met de aannemers op de werf. Wij ondersteunen uw aannemer om roactief uitvoeringsproblemen te voorkomen. 
Tijdens de werken kan u steeds bij ons terecht voor advies. Vaak evolueren uw plannen nog mee met de uitvoering van de werken, en ook hier willen wij op inspelen en u in bijstaan.

Onze troeven

Unieke oplossing

Wij vertalen uw dromen en behoeftes steeds naar een verrassend en uniek ontwerp.   Elk project beschouwen we als maatwerk. De stijl, de indeling en de materiaalkeuze is volledig aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

Toekomstgericht

Duurzaam bouwen heeft voor ons geen geheimen. We scholen onszelf permanent bij, zodat wij de hoogte blijven van de laatste evoluties. We bouwen met oog op de toekomst.
Een duurzame woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook gezonder om in te wonen en een slimme investering.

Onafhankelijk

BAANARCHITECTEN is lid van de orde van architecten en houdt zich strikt aan de strengste deontologische en wettelijke regels en garandeert maximale transparantie. Wij werken volledig onafhankelijk. Het resultaat is een eerlijke competitieve prijs voor een hoogwaardig resultaat.

Ik wil mijn project vrijblijvend bespreken

of bel 09 217 00 85