AANPAK OP MAAT

Van uw woning uw thuis maken, daar draait het om

Samen bouwen we de plek waar je naar verlangt. Dat doen we met een duidelijke gefaseerde aanpak, stap voor stap. Zo blijf je betrokken in het hele bouwproces en ben je op de hoogte van elke fase.

Wij zijn jouw aanspreekpunt. Onze aanpak is persoonlijk en efficiënt, zonder poespas. We geloven dat een goede communicatie de sleutel is tot een geslaagd project en daarom staan we altijd voor je klaar.
Wij zorgen dat je droomhuis wordt gebouwd zoals je het wilt, met respect voor jouw wensen en verwachtingen.

Elke ontmoeting is het begin van iets nieuws.

Baanarchitecten ontwerpt op maat, dus we nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw verlangens, smaak en levensstijl.

We lichten toe hoe we te werk gaan en wat je van ons mag verwachten.
We bekijken ook welke energiebesparende ingrepen haalbaar zijn. Wij informeren je van wat mogelijk is binnen je wensen en budget.

Hebben we een klik? Dan gaan we met veel enthousiasme aan de slag om samen je droomproject te realiseren.

We noteren uw persoonlijke voorkeuren.
Je vertelt ons welke stijl je bevalt en aan welke zaken je droomwoning moet voldoen. We gieten je wensen in concrete indelingsplannen en beelden.

We nodigen je graag uit op kantoor om het ontwerp te bespreken.

Je krijgt meteen een duidelijk beeld van uw toekomstige woonst. Samen met de voorstudie krijg je ook een kostenraming, zodat je kunt nagaan of dit overeenkomt met je geplande budget.

De eerste schets evolueert naar een plan.

We passen de plannen aan tot je helemaal tevreden bent over het resultaat.

We houden rekening met de interne beleving, structurele logica, energiezuinigheid en houden uw persoonlijk budget in het oog.

Opnieuw wordt elk detail besproken en geef je opmerkingen.
We stoppen pas als indeling, stijl én budget helemaal op punt staat en je 100% tevreden bent.

Wij doen al het nodige in functie van vergunningsaanvragen en de daarbij gaande administratieve verplichtingen.

Geen zorgen voor jou: Wij brengen je op de hoogte van zodra de vergunning wordt verleend en bezorgen je eventueel de aanplakborden.

Intussen helpen we je graag bij het zoeken naar de geschikte partners tijdens de werken. Je kan werken met door de ons aanbevolen aannemers of eigen aannemers. We helpen bij het vergelijken van de ontvangen offertes, zodat je vooraf een duidelijk beeld hebt van de bouwkosten.

Wij waken over de kwaliteit van de uitvoering door regelmatige werfcontroles in functie van de complexiteit van de gebruikte materialen.

Wij hechten veel belang aan persoonlijk contact met de aannemers op de werf. Wij ondersteunen de aannemers om retroactief uitvoeringsproblemen te voorkomen.
Tijdens de werken kan je steeds bij ons terecht voor advies.
Vaak evolueren je plannen nog mee met de uitvoering van de werken, en ook hier willen wij op inspelen en je in bijstaan.

WAAROM KIEZEN VOOR BAANARCHITECTEN​

Unieke oplossing

Wij vertalen je dromen en behoeftes steeds naar een verrassend en uniek ontwerp.   Elk project beschouwen we als maatwerk.
De stijl, de indeling en de materiaalkeuze is volledig aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

Toekomstgericht

Duurzaam bouwen heeft voor ons geen geheimen. We scholen onszelf permanent bij, zodat wij op de hoogte blijven van de laatste evoluties.
We bouwen met oog op de toekomst. Een duurzame woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook gezonder om in te wonen en een slimme investering.​

Onafhankelijk

BAANARCHITECTEN is lid van de orde van architecten en houdt zich strikt aan de strengste deontologische en wettelijke regels en garandeert maximale transparantie. Het resultaat is een eerlijke competitieve prijs voor een hoogwaardig resultaat.​​

WAAROM BAANARCHITECTEN ?

Unieke oplossing

Wij vertalen je dromen en behoeftes naar een verrassend en uniek ontwerp.   Elk project beschouwen we als maatwerk.
De stijl, de indeling en de materiaalkeuze is volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften.

Toekomstgericht

Duurzaam bouwen heeft voor ons geen geheimen. We scholen onszelf permanent bij, zodat wij op de hoogte blijven van de laatste evoluties.
We bouwen lokaal en met oog op de toekomst. Een duurzame en energiezuinige woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook gezonder om in te wonen en meer dan ooit een slimme investering.

Onafhankelijk

BAANARCHITECTEN is lid van de orde van architecten en houdt zich strikt aan de deontologische en wettelijke regels en garandeert maximale transparantie.
Het resultaat is een eerlijke competitieve prijs voor een hoogwaardig resultaat.

INTERESSE IN EEN KENNISMAKING?

of bel 09 217 00 85